Packa – tvätta – packa om

Ja men lite så är det ju på sommaren, eller hur? Oftast packar jag till alla barnen. Inte för att Jesper inte kan det, tvärtom, men jag tycker jag gör det snabbare… Typiskt kvinnligt och asdåligt, jag vet. Men nu lämnande jag familjen på stranden och drog hem så nu går det förhoppningsvis undan! Ingen tid att spilla med andra ord, några pics från min lilla closet så länge. Hoppas ni har bästa sommardagen ever idag och inte spenderar den i en garderob!? Även om jag såklart är lite kär i min lilla closet!

WIC1

WIC2

WIC3

WIC4

WIC5

WIC6

WIC7

11 reaktion på “Packa – tvätta – packa om

 1. smile

  Ja nog är det så. Precis som matlagningen. Jag tycker jag lagar mat och plockar disk i ett på sommaren. Men hade jag bott på er vind hade jag flyttat in i din wic och låtit mannen hantera all matlagning och disk! Jisses, vilken fin wic!

  🙂

  Svara
 2. Elin

  Så himla fint! Älskar dina fina bilder!!! Och din blogg också förstås 🙂 jag vill så gärna se MÅNGA bilder på det
  lilla badrummet, vi är i renoveringstagen och jag tyckte ditt badrum var så fin inspiration. Men de bilderna som fanns ligger väl på ”gamla” bloggen? Tack för all inspiration du ger!!

  Elin

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Tack Elin för underbar kommentar!
   Bilder på lilla badrummet kommer! Och så småning om även på det stora som ska byggas i september!
   Kram F.

   Svara
 3. Fia

  Skulle lätt kunna bo i din WIC alltså:)
  Känner verkligen bara urk för vårat radhus nu. Blä. Meen först bröllop och seeen flytta ( och inreda) Kan man hyra dig då kära syssling ;)?

  Kram Fia

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Haha, klart du kan!!
   Men gud så spännande med bröllopet!! Vill höra mer om det samt höst/jobbplanerna!
   Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *