Hallen är tillbaka

I fyra veckor har de hållit på med vårt badrum och haft vår hall som arbetsplats med mängder av maskiner, verktyg, plattor, våtrumsgrejer och massor av byggdamm. Men igår sa jag till hantverkarna att nu fick de faktiskt städa upp trots att de inte är riktigt klara än. För om några timmar ställer vi ju till med herrmiddag för August! Ett antal småherrar trillar in här vid 17-tiden på sitt livs första herrmiddag och då måste det ju se anständigt ut!

Så byrån är på plats och på den en ny orkidé i min favoritfärg mörklila.

Hall0

Hall00

Hallar kan ju vara rätt tråkiga historier. Har svårt för långa hallar när det blir som en korridor. Och eftersom vi har ritat vår lägenhet själva (nåja, men med hjälp av en arkitekt…) så kunde vi planera den som vi ville ha den och är därför ganska rymlig och kvadratisk. Men det allra allra bästa är ändå att vi har en jättestor walk-in-closet precis i anslutning där alla hänger in sina kläder, slänger in skor, vi kan köra in vagnen om vi vill och en massa annat som man inte vill se. Verkligen ett tips till er som bygger hus eller planerar och bygger om.

Hall1

Hall2

Hall3

Nu måste jag åtegå till fixandet inför Augusts middag! Ikväll eller imorgon får ni se bilder!

2 reaktion på “Hallen är tillbaka

 1. Fröken Lundin

  Tack för en fin blogg! Blir så inspirerad av ert hem! Hallen är ju verkligen supersnygg!

  Är spegeln från Ikea?
  Kroken? Galet fin, var fann du den?

  Hälsningar,
  Fröken Lundin

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *