Klädkris

Dress1

Kikar man in i min closet så kan man ju tycka att det borde finnas massor att ta på sig. Men just nu känns allt bara så svårt att få ihop. Har inte köpt kläder på riktigt länge, allt fokus har liksom legat på att få ordning på hemmet. Och nu är allt fel, sommarkläderna hänger framme, höst- och vinterkläder har jag inte så mycket av eftersom mycket förstördes i branden. Och så behöver jag sådana där funktionella kläder och skor också, som funkar i att vara ute och leka i, power-walka i och röra sig smidigt i. Men vet ni, när det kommer till sånt blir jag så himla snål! Tänker, äh, de där gamla utslitna gympaskorna funkar nog ett tag till…Behöver jag verkligen en riktigt varm jacka, funkar väl med nån gammal tröja under denna? Inte alls bra ju, kroppen måste man ju ta hand om!

Dress2

Dress3

Dress4

Dress5

Nåja, mycket svammel för lite. Nu dags att jobba!

Ha en fin dag!

 

En reaktion på “Klädkris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *