God Jul från oss!

GOD JUL ALLA MINA KÄRA BLOGGKOMPISAR!

GodJulThornberg liten

 

På Instagram har det flaxat runt en historia där man ska berätta 20 saker om sig själv. Jag bjussar på det här istället!

1. Jag har hett temperament åt alla håll, svämmar över av känslor. Blir lätt arg, men det går över superfort och jag är inte alls långsint. Gråter lätt och ofta och skrattar magkrampsskratt varendaste dag,

2. Jag har varit gravid 5 gånger. Två graviditeter blev missfall och tre blev de allra bästa människorna på jorden!

3. Jag är ensambarn, men har två bonusbrorsor. Jag älskar stora familjer och är så tacksam att Jesper och jag var överens om att tre barn var det rätta. Kan i teorin tänka mig ett fjärde barn, men för många delar talar emot. Men – the more the merrier!

4. Jag har fått mitt stora inredningsintresse, kanske lite ovanligt nog, från min far. Hemma hos honom växte jag upp bland högar av Sköna Hem-magasin, på auktioner och talandes om designklassiker.

5. Jag är superlik min farmor. Lite utseende men mest i sättet. Lika envisa galna dominanta kvinnor… Som älskar örhängen, nagellack och sånt. MIn farmor är f ö en kvinna som kan lyckas med det mesta. Som att hon ringt och tjatat till sig en EGEN busshållplats utanför hennes hus. Det vet jag ingen annan som ens kommit på tanken att göra.

6. Jag skrattar fortfarande åt fis-skämt. Och jag är 35 år…

7. Jag är gudmor åt en kille, Hugo, som snart fyller 8 år. Han var pytteliten när han föddes, under 2 kg och jag minns fortfarande hur litet hans huvud var. På lördag får jag träffa honom igen!

8. Jag tittar aldrig på TV.

9. Jag är alltid det stränga hårda föräldern. The bad cop ni vet.

10. Jag är en riktig prestations-prinsessa, en typisk ”duktiga flickan”. Jag hoppas mina barn blir lite mer chill och relaxed.

11. Min mamma var 22 år när jag föddes. Vi har en nära och intensiv relation.

12. Jag har vuxit upp mycket med min mormor, morfar, farfar och farmor. Det har givit mig massor. Jag tror på umgänge på ett naturligt vis över generationsgränserna.

13. När jag var 26 år flyttade min bästa vän Petra in i min lilla lägenhet på 37 kvm på Kungsholmen. Vi levde ett intensivt 1,5 år där vi jobbade på krogar, drack rosévin, skrattade oss sönder och samman och pussade massor av killar.

14. Sedan träffade jag Jesper och även han flyttade in och så bodde vi tre personer tillsammans. The more the merrier som sagt!

15. Jag är fanatisk när det gäller ordning och reda. Tror jag har någon bokstavskombination för det där.

16. Jag drack alkohol första gången när jag var 20 år och har aldrig testat en drog. Båda grejerna är jag superstolt över och kommer slänga i ansiktet på mina barn när de kommer i tonåren….

17. Jag fick anorexia när jag var 13 år. Det var en hemskt jobbig tid i livet, men känns oerhört långt borta. Idag äger jag inte ens en våg och bryr mig inte det minsta om sånt där. Men oroar mig ibland att mina barn ska hamna i samma fälla någon gång.

18. Jag har en dramatisk inställning till ”naturliga” förlossningar då min äldsta dotter fick en syrebrist när hon föddes på det viset. Pga min rädsla och det dramatiska som hände så ville jag aldrig föda så igen, så mina andra två barn är födda med planerade snitt = bästa för mig!

19. Jag var jättelång när jag var liten, alltid ett huvud längre än alla andra. Men jag växte tidigt, för idag är jag inte det minsta lång. 166 cm blev jag.

20. Jag älskar att ni kikar in här och att nästan nästan varendaste en bara är snälla! Puss & god jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *