Connected to work

Smack upp med alla bilder jag gillar på en moodboard jag pillade ihop på typ 5 minuter efter att jag flirtat hejdlöst med killen i bygghandeln så han hjälpte mig att skära till själva skivan exakt så stor som jag önskade. Nu sitter den där, min moodboard. Simple as that!

Workspace0

Workspace00

Workspace1

Workspace2

Workspace3

Workspace4

Workspace5

4 reaktion på “Connected to work

 1. Elin

  Så himla fint, får så mycket inspiration av din blogg! Måste fråga vart du köpt de vita tavelramarna och vilken storlek det är? Såg så fina ut. Jag har svarta tunna i plast men är sugen på att byta.

  Hälsningar Elin

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   De vita ramarna i sovrummet är Ikeas Ribba! 50×70 på den stora. Lilla minns jag ej stl på. Tack för dina ord!!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *