Plåtning

I lördags plåtade vi inredningsreportage här. Det var så himla himla roligt, men oj vad mycket jobb det var! I nästan 8 timmar höll vi på och då tvingades vi helt enkelt sluta för dagsljuset försvann. Nu återstår det att se om det hamnar i ett magasin nära dig! Jag är i alla fall grymt nöjd med vårt lilla team och håller tummarna att detta bara var början!

Tati1

Tati Mirror som tidigare fanns i sovrummet har nu bytt plats till hallen och ovanpå Snöbyrån!

Tati2

 

Och tack snälla för era kommentarer förra veckan! Åh vad mycket roligare det blev att skriva helt plötsligt! Glad för att ni finns!

7 reaktion på “Plåtning

 1. Therese

  Hej!

  Tack för en mycket inspirerande blogg! Du har ett mycket vackert hem.

  Idag köpte jag The beef chart från Dry things och jag undrar vad du har för ram till dina? Köpte en 30×40 från Åhléns men det blev inte alls bra.
  Vore mycket tacksam för svar!

  Ha det gott! Vänligen Therese

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Hej T!

   Jag har också 30×40-ramar, har kapat dem pyttelite i övre samt nedre kant. Funkade tyckte jag. Annars är det nog inramning som gäller!

   kram

   Svara
 2. Therese

  Tack så mycket för ditt svar!

  Köpte den tunna varianten av ram först men bytte till den med bredare ram idag. Det blev bättre och då funkar det med 0,5 cm på varje sida om affischen tycker jag 🙂

  Fortsätt inspirera!

  Svara
 3. Sara

  Har följt din blogg ett tag och jag måste få säga att du är inspirerande på så många olika sätt! Jag säger bara hejda dig, för allt du tar för dig! O härlig helg!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *