Äntligen fredag!

Hej från mitt kontor på 1:ans buss…. Praktiskt att kunna ha sitt kontor var som helst, men även lite galet… Ofta jobbar jag på bussen på väg till kontoret.

Skönt med fredag tycker jag såklart! Stackars Alice är verkligen sänkt med sin nackspärr, så igår blev vi hemma tillsammans. Jag är faktiskt inte sådan ”orolig och nojig” mamma, utan lite mer ”äsch, det är nog inte så farligt, nu tar vi oss samman”-typen…. Men nu har jag verkligen tyckt riktigt synd om henne då jag ser hur ont hon har. Som tur är var det ”bara” nackspärr enligt doktorn. Man måste ju alltid kolla upp stela nackar på barn då det kan vara hjärnhinneinflammation.

L1

L2

Mitt kära Elefantöra som jag slet mitt hår i höstas för att få tag i, har verkligen blivit stor och frodig!

L3

En poster som legat och väntat länge har äntligen fått en ram. Älskar den! Den grå färgskalan och innehållet passar mig perfekt!

L4

Fin fredag vänner!

 

17 reaktion på “Äntligen fredag!

 1. Christina

  Hej Frida! Åhh! Elefantörat! 🙂 Din är jättefin!!!! Jag fick ju äntligen hem mitt öra nyligen (faktiskt!) och efter att ha letat sedan före jul blev jag otroligt glad när den äntligen kom. Din är jättefin! Har du några skötselråd? Tex: HUR man vattnar – ska man vattna i kanten av blomman eller mitt i? Sen det här med ansning – ska man göra det? Ska man nypa av stjälkarna för en spretigare look? Sen det här med skott. Dum fråga men… Hur ser man vad som är ett skott? Tittar jag in i växten så finns i mitten en grövre stam, sen finns det en mindre vid sidan av. Och utifrån dessa går sedan stjälkar med dessa söta öron på. Är det denna lilla stam vid sidan av som är ett skott? Och kan man bara ta bort den och sätta den i en ny kruka? Många är frågorna och jag tänkte kolla om du vet eftersom du har lite erfarenhet av inte bara Elefantöra utan även blommor och växthantering i allmänhet. 😉
  Ha en trevlig helg och allt gott och snabbt tillfrisknande till din dotter!
  Kramar Christina

  Svara
 2. Maria

  Åh kan du tipsa om vart jag kan hitta en elefantöra i Stockholm? Åker dit nästa helg. Har sökt efter en här uppe i norr utan att lyckas hitta någon.

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Jag fick tillslut tag i den via Blomsterlandet på Sveavägen. men tror tyvärr inte den finns i deras vanliga utbud, då jag fick tjata sönder dem tills de tog in en. Men det var ju ganska länge sedan, så kanske finns de i standardsortiment nu. Kolla!

   Svara
 3. Jeanette

  Hej,

  Hittade precis din blogg, trevlig läsning. Och inspirerande bilder! Letar efter ett sideboard, ungefär som det du har elefantörat-växten på. Jättefint! Var har du hittat det någonstans?

  Svara
 4. Ellinor

  Hej! Tack för en härlig blogg… 🙂 Måste fråga vart har du köpt detta fantastiska bord?
  Undrar Ellinor

  Svara
 5. Linda

  Hi there, where did you get that black metal sidetable from? Can i buy it in holland? I am so in love with it and i cant find it amywhere!! Pls let me know! Thanks 🙂

  Svara
 6. Ingela Nilsson

  Hej Frida !
  Tavlorna som hänger ovanför din elefantöra.
  Var kan jag köpa dom. Jättefina.
  Ingela

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *