Liten detalj som gör stor skillnad

Våra beslag på köksskåpen var en historia för sig. Från början skulle vi ha sådana ”tryck-öppna”-funktion. Men det funkade ju inte alls bra på tunga draglådor fullastade med porslin. Så för att lösa detta snabbt, när vi var mitt uppe i tusentals andra beslut efter vår brand, så blev det enkla från Ikea som var ganska intetsägande. Framför allt var det vassa och slet sönder kläderna. I väntan på att de perfekta skulle dyka upp blev de sittande i 1,5 år…

Men nu äntligen hittade jag precis sådana jag tänkt mig! Små nätta runda i mässing!

Knopp5

Knopp4

Knopp3

Knopp2

Knopp1

En sådan enkel liten detalj – men sådan stor skillnad!

// Frida

2 reaktion på “Liten detalj som gör stor skillnad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *