Reportage i Plaza Interiör

En försommardag 2014 gjorde jag och min kollega Mathias, som är fotograf, ett reportage här hemma. Jag stylade och han fotade. Vi fick hjälp och assistans av bästa Lisa och vi hade en sådan himla härlig dag! Sedan jobbade vi med bilderna, skrev text och funderade länge och väl vilket magasin vi ville sälja in reportaget till och valde till slut Plaza Interiör. Och de köpte det av oss och nästa vecka finns nummer 4 i butik! Så otroligt stolt över att vi gjort detta reportage!!

FullSizeRender (3)

Hoppas ni gillar om ni trillar över det!!
Bästa lördagen till er!

/ Frida

2 reaktion på “Reportage i Plaza Interiör

  1. Christina

    Glad i hågen på min söndagsshopping helt ensam för bara mammatid passade jag på att köpa en tidning. Men var till min besvikelse alldeles för snabb. Lyckades köpa nummer 3! Aaaaaahhh!!! Men fin läsning iofs men ville ju läsa om ditt hem!!!! Ska kolla noga nästa gång så det står nr 4 😉 Kram Christina

    Svara
  2. Anna Å

    Fick hem denna tidning idag – och wow vilket reportage! Fantastiskt snygga bilder och bra text! Riktigt proffsigt!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *