@Miss Alice

Förvandlingen av Alice rum från ett barnrum till en tweenie-tjejs rum börjar vara klar. Fick in en gosig grå matta (samma som den vi har i vardagsrummet, från Mio) och lite tyger, vilket gjorde hela rummet mer ombonat och ”varmt”. Färgskalan är vit, grå, beige och ljust trä.

IMG_3130  IMG_3120

IMG_3119

Spegel Ikea. Mikrofon med förstärkare Mokkasin.

IMG_3114

När man är 8 år är allt från Bodyshop och Victoria Secret rena guldet…

IMG_3112

IMG_3133

IMG_3115

Och pyssel och plock…

IMG_3113

IMG_3111

Veckokalender är perfekt när man går i 1:an och ska komma ihåg till vilken dag man har vilken läxa, vilka dagar man har gympa, aktiviteter och annat! Köpte veckokalendern på Granit.

Den gråa pallen kommer från Åhléns för ett par år sedan.

IMG_3122

Perfekt liten bordsklocka när man ska börja hålla koll på tider. Som hur dags man måste gå hemifrån för att hinna till skolan i tid. Klockan är från Åhléns.

IMG_3128

Bakom det vita tyget in mot snedtaket gjorde vi en liten ”walk-in-closet” och så plats för hennes enorma dockhus…
IMG_3132

Anslagstavlan har jag gjort själv med porös board från bygghandeln samt linnetyg.

IMG_3131

Skrivbord Ikea. Skrivbordsstol Elviras Värld.

AliceRoom1

Spegel + skrivbordslampa Ikea.

10 reaktion på “@Miss Alice

 1. Jenny

  Så fint! Hon kommer nog trivas! Är sugen på att göra en sådan anslagstavla. Är det samma som du själv också har vid ditt bord? Heter det porös board om man ska fråga efter det i bygghandeln? Kram

  Svara
 2. Christina

  Men gud va snyggt! Och så fräscht! Du är så duktig på att få ihop det med färger, former och material. Jag insuper inspiration till kommande uppgradering av barnrum här hemma. Jisses va schnyyggt! Tack för inspirationen!

  Svara
 3. Christina

  Hakar på Jennys fråga.. om den porösa board:en.. Hur fäster du tyget på baksidan? Det går inte att häfta antar jag. Och sen nästa fråga.. hur får man fast board:en på väggen? Om man spikar eller skruvar i den trasar den väl sönder? Gör du nåt slags fäste på baksidan? Imponerande för det ser så sträckt och spänt ut men hur får man till det?

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Jag fäster med häftpistol. Det är Jesper som satt upp den, men han skruvar upp den från utsidan liksom. Boarden är just så porös så det funkar bra! Har inte blivit hål i linnetyget. Lycka till! Jag har gjort massor nu, har två hemma och tre på kontoret! Kram

   Svara
 4. Linda

  Fint du fixat i rummet Frida! Har varit på Mio o beställt likadan matta till vardagsrummet 2×3 m. Har du också den stora i vardagsrummet? Har faktiskt tänkt länge på vilket tempo du verkar hålla, liksom 150 projekt på gång samtidigt, höga krav och en stor familj att rå om. Inte förvånad då att du fått tillsägelse att varva ner. När allt kommer omkring så hamnar jobbet längst ner på listan. Fråga mig. Jag vet. Från toppen till botten, på mindre än 30 sek…. Ta hand om dig!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *