Hall & pall

Jag har många många fina saker som jag tycker så otroligt mycket om och som jag aldrig någonsin tröttnar på. Nästan högst på den listan står min Y-stol av Wegner. Den är så makalöst vacker och jag älskar att sitta i den, gå förbi den och bara ha den i mitt hem. Jag kommer fortsätta bygga på samlingen av stolar lite då och då. Men näst ut i Wegner-samlingen är en pall. Precis samma vackra trä som min stol och samma fina natursits. Jag har svårt att tro att det finns vackrare pall.

Wegner6

IMG_3310

Har väntat på den i några månader, men så himla värd att längta efter.

Wegner5

Wegner4

Och dett vackert paraplyställ från Svenskt Tenn har också flyttat in i hallen. Inte världsviktigt med paraplyställ precis, men man kan ju förvara annat i den tänker jag…

Wegner3

Nu får jag nog ha jobbat färdigt för idag och sticka och hämta mina raringar och förbereda inför kvällens gäster!

Trevlig valborgshelg!

En reaktion på “Hall & pall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *