En Snö till Sally

Jag fixar och trixar i Sallys lilla rum. Det är våningens minsta rum, svårast att få plats med alla grejer, men också kanske det allra mysigaste! För några veckor sedan beställde jag en Snö-byrå även till hennes rum och jag har ju så att säga köpt några Snö-möbler genom åren, så jag har fått en personlig kontakt med bästa Madeleine på Asplund och hon är alltid så himla hjälpsam. Min första byrå och skåp köpte jag för 2,5 år sedan och samlingen har utökats lite sedan dess…  Idag på morgonen levererades alltså Sallys!

IMG_3345

IMG_3346

Tänker att en sådan klassisk och gedigen byrå är något hon kommer kunna ha hela livet, från hennes lilla rum, till första lilla egna lägenheten och så vidare i livet!

Ska visa mer en annan dag från rummet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *