Paradiset – ny ekologisk mataffär på Söder

Igår när vi var på Söder sprang vi även förbi den nya ekologiska matvarubutiken Paradiset. 80% av alla varor där är ekologiska och de har förutom matvaror även massa härlig hudvård.
Jag har länge tänkt på att någon måste väl snart öppna en Whoolfoods-liknande kedja där allt är upplagt så där superfint som på le Bon Marché i Paris. Äntligen säger jag! Well done!

IMG_3561

IMG_3563

IMG_3562

 

Kom hem med två vackra kronärtskockor, Brie, Pukka-te, toskansk ekologisk pasta och så en flaska härlig extra virgin olivolja som vi valde från en väldans många olika tap-kranar och tappade ner i en glasflaska. Härligt va? Blir definitivt många fler turer tillbaka till Paradiset!

2 reaktion på “Paradiset – ny ekologisk mataffär på Söder

 1. bim

  Man ska absolut inte stödja denna matkedja.restaurangerna verkar inte va ekologiska och det finns många saker som inte är ekologiska.Dessutom så tar de inte kontanter vilket är basen för en riktig butik.Nu går de storbankernas ärenden och skickar massa kortavgifter till bankerna och till visa.och folk som har kontanter är ej välkomna att handla där. Bojkott tills det blir en riktig matbutik som accepterar alla.

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Jag har förstått att ca 80% av varorna är ekologiska, så jag tror inte att det heller påstått att allt är ekologiskt. Kontanthantering måste ändå kräva mycket onödiga resurser, så det tycker jag nog ändå känns som ett steg i rätt riktning. Jag gillar initiativet, men det är upp till var och en och välja om man vill handla där eller någon annanstans!

   Bästa,
   Frida

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *