Veckans finheter!

Idag presenterar jag några finheter jag hittat lite här och var! Varsågod, veckans finheter!

Passportcover

Jag önskar mig ett passfodral. Inte alldeles nödvändigt kanske, men lite extra härligt när man är ute och reser. Har varit inställd på ett klassiskt från Louis Vuitton, men som tyvärr varit slut så länge. Men nu såg jag detta från underbara svenska P.A.P. Har en kalender från detta märke och den är minst sagt fantastisk! Passfodralet finns bland annat här!

Hanger

Floating hanger. Den här ska flytta hem till oss, den saken är klar. Ska bara bestämma mig för exakt var den ska vara. Men maken till fin hängare. Tror den får hamna i hallen! Egentillverkad av Artilleriet och den finns HÄR!

Pall_Svenskt_Tenn

Denna pall är liksom alltid på min önskelista. Valet av tyg varierar lite från tid till annan. Men herre gud, finare pall får man leta efter. Den finns förstås HÄR!

Vas

Jag har en liknande denna vas och många har frågat om var den kommer ifrån. Minns tyvärr inte, men här har ni en snarlik! Dessutom toppenpris och tillverkad i återvunnet glas. Twice as good alltså! Finns även i mindre storlek. Här hittar ni vasen.

VattenkannaMässing

Jag har redan en vattenkanna i mässing som är världsfin. Om jag inte hade haft det så hade jag slagit till på denna. Sinnessjukt snygg! Den finns HÄR!

Stina

Affisch skapad av Stina Wirsén. Hon är en favorit, alltid. På rätt plats är den här planschen magisk! Den hittar du HÄR!

Sminklåda

Den här praktiska sminklådan har jag stått och hållit i flera gånger. Så otroligt snygg och praktiskt på samma gång, eller hur? Just nu på kampanj här!

 

Ha en fin torsdagskväll!

/ frida

En reaktion på “Veckans finheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *