En våning i Paris

I min inspirationsmapp finns dessa gamla godingar. Så himla vackra bilder och en av de finaste våningar jag sett. Den tillhör Patrick Gilles & Dorothée Boissier och finns förstås i Paris. Fotade av Birgitta Wolfgang Drejer, som är den som jag tror fotar de flottaste hemmen i världen. Älskar hennes känsla i bilderna och har några böcker av henne.

Gilles-et-Boissier-home-yatzer-25

Gilles-et-Boissier-home-yatzer-20

 

Alltså golvet!! Om jag hade fiskbensparkett skulle jag behandla det exakt så här nougataktigt och fint.

Gilles-et-Boissier-home-yatzer-12

Gilles-et-Boissier-home-yatzer-19

Gilles-et-Boissier-home-yatzer-16

Gilles-et-Boissier-home-yatzer-11

Gilles-et-Boissier-home-yatzer-10

 

Hur fint?

God morgon lördag! Vad har ni för planer för dagen? Vi har inte riktigt bestämt oss. Har ju varit så dåligt väder i sommar så vi har inte alls kommit ut på så många båtturer som vi brukar. Så kanske båt idag om vädret verkar hålla i sig! Ha en fin lördag! Så glad för de kommentarer ni lämnar förresten, blir ju så mycket roligare att skriva då! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *