Kreativt på Granit

Igår skulle jag ha gått på Granits pressvisning av höst- och vintersortiment, MEN allt för mycket kom emellan och min dag körde ihop sig. Hur som helst så måste jag ändå visa underbara bilder som Isabelle McAllister stylat för Granit. Oerhört kreativa och härliga!

01

Jag är alltid intresserad av vindsvåningar eftersom vi själva har en och det ibland är lite lite svårt och speciellt – men ändå det charmigaste som finns. Men det är omöjligt att ha gardiner och ganska svårt att ha något annat än målade väggar, eftersom tak och vägg går ihop. Här har Isabelle målat väggen och det ser himla fint ut.

12

23

Har länge letat efter ett porslinsdjur… Men hittar ju aldrig MITT. En dag ska jag också hitta en söt liten hund eller räv i porslin.

26

 

32

35

Gymnastikringar i taket. Såklart man måste ha. Perfekt att hänga i takbjälkarna!

37

47

 

Ska försöka kika in lite senare med en up date från vårt liv!

Men nu måste jag jobba lite! Happy Friday!

En reaktion på “Kreativt på Granit

  1. Emma

    Alldeles för röriga bilder för min smak, jag vill ha det mer uppstyrt och lite mer ordning. Allt det där gjorde mig bara nervös och jag såg inget fint i bilderna, men smaken är som baken.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *