Life of a working mum

Well, den här dagen… Började bra med att jag var ute och joggade innan jobbet. Men hann inte mer än till kontoret förrän migränen började göra sig välkänd. Fick sticka hem igen, ta migränmedicin och hoppa ner i sängen, med balkongdörrarna på vid gavel, för när jag mår så där måste jag bara ha frisk luft. Och med en ångest över allt jobb jag inte fick gjort.

IMG_3776

Men när klockan närmade sig fyra var jag tvungen att bli mamma igen. För oavsett hur dåligt man mår så måste man ju hämta på dagis och fritids. Speciellt när mannen åkt iväg på grabbhelg och man är ensam med kidsen i flera dagar. Två av mina barn hängde med kompisar hem och jag fick med mig Sally och en vän till henne. Köpte rosor till mig själv på vägen hem för jag är så värd detta!

IMG_3775

IMG_3782

IMG_3781

IMG_3779

IMG_3780

IMG_3777

 

Och nu är det snart dags för middag för mig, Sally och Johanna. Sedan kommer kanske de andra två hem snart. Längtar redan tills de somnat och jag ska duscha länge och sova tidigt. Imorgon måste jag vara helt pigg, finns inget annat alternativ. Massor av jobb att leverera och stort event på lördag.

Puss

2 reaktion på “Life of a working mum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *