Vi måste prata bröst

Den rosa månaden är här och jag klev upp extra tidigt för höstens viktigaste frukost. Den där vi talade om bröstcancer och hur viktigt det är att klämma för att upptäcka symptom i tid. Klämmer ni? Inte jag. Men nu ska jag börja. 1,5 minuter i månaden räcker. Jag fick lära mig att en kvinna i timmen får en bröstcancerdiagnos i Sverige. Och att faktiskt även män kan drabbas.

 
Tack Bröstcancerfonden, Bonjour, Ann Söderlund, Anna-Lena Brundin, Loppi och Brillo för en viktig start på oktober!

En reaktion på “Vi måste prata bröst

  1. Milla

    Jag är urdålig på detta med att klämma. Trots att jag fick bröstcancer för snart 4 år sedan. Fast den hade jag aldrig upptäckt själv, det var mammografin som upptäckte den i tidigt skede. Vilket gjorde förloppet så mycket bättre. Denna rosa månad är jag lite extra tacksam – för alla mediciner jag fått som tagits fram via forskning. Kram!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *