Måndagsfeeling & mindfullness

Det är måndag och solen gör solkatter i vardagsrummet och det är så vacker höst utanför fönstret! Idag börjar jag arbetsdagen hemma några timmar då jag ska ta August på läkarbesök om en stund. Ibland är det bara så himla skönt att jobba hemma, det gör mig så gott. Jag får så mycket gjort, då jag inte blir avbruten på samma sätt och så får jag nästan en stund ”egentid” för det är så lyxigt att vara hemma själv för en stund.

IMG_3942

IMG_3943

IMG_3941

IMG_3948

IMG_3944

Har jag berättat om min  nya terapi? Jag målar i målarböcker… Det är så oerhört avkopplande att sitta ner en liten stund och färglägga bilder. Och det bästa är att man kan göra det om man har en kvart över. Då har jag svårt att sätta mig med en bok och kanske istället börjar slösurfa på telefonen. Men nu är det slut med det – nu färglägger jag!

IMG_3945

IMG_3947

 

Önskar en en härlig start på veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *