Jobb & vab

I natt vaknade jag av det där som jag nästan alltid har lite ångest för sedan jag blev mamma. Att vakna av de där ljuden då man vet att magsjukan har kommit… Fy, vänjer mig aldrig… Denna gång är det Augusts tur stackars liten. Så han och jag håller oss hemma och tar det lugnt. Eller lugnt och lugnt – som egen företagare finns det ingen som heter VAB. Så jag har sprungit som en tok mellan sagoläsning för sjuk pojke och datorn och mailen. Inte det man önskar – men så ser livet ut!

IMG_3978

IMG_3976

 

Alice är liksom lite mitt emellan ett barn och en tweenie. Det ska vara smink och parfymer och hårborstar och väskor och pysselsaker och suddisar och dockor och barbiesar och allting.. Så det blir ganska mycket saker känner jag. Men så får det vara! Hon har en ny stor härlig matta. Vi är så sugna på lyxiga heltäckningsmattor i sovrummen. Men det är ett stort (och dyrt) projekt då vi har hundratals vinklar och vrår i alla rum, så innan vi beslutat oss, blir det stora sköna mjuka mattor. Och en ny fåtölj där hon kan sitta och läsa nu när hon på riktigt fått upp läshastigheten och läslusten till böcker.

Nu ska jag kolla till min lilla son!

Puss

4 reaktion på “Jobb & vab

  1. Josefine

    Hej, jag bor i Göteborg och där ska dagisbarn vara hemma om ett annat syskon har magsjuka. Vilka regler gäller i Stockholm?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *