Ett klassiskt Lundby dockskåp

Sally fyllde ju 5 år häromveckan och i present fick hon ett klassiskt Lundby dockskåp. Ett sådant som de flesta av oss lekt med som små och mitt från 80-talet finns faktiskt fortfarande kvar hemma hos min mamma, som enda leksak som överlevt så himmelens många år. Åh vad kul jag och mina vänner haft med det. Och varje gång mina barn kommer hem till sin mormor är det ”försten till dockskåpet” som gäller.

IMG_3996

Det blev minst sagt succé här hemma! Det nya dockskåpet påminner mycket om det jag hade när jag var liten, men har nu en modern ”öppen planlösning” och tapeter från Sandbergs. Men det bästa av allt: elektricitet till all belysning och högtalare.

Alice är ju faktiskt snart 9 år, men helt stormförtjust över lillasyrrans present! Hon tyckte det var extra lyxigt att man kan spela sin riktiga musik i huset via bluetooth, ”och inte bara en förbestämd trudelutt” som hon uttryckte sig!

IMG_3998

IMG_4000

Visst är det härligt? Så många små detaljer som till och med jag går igång på: badankor, schamp0oflaskor, salt- och pepparkvarn och andra minigrejer!

IMG_4001

IMG_3997

IMG_4003

IMG_3999

Minst sagt lyckad present och nu önskar de sig visst trädgården till också! Kanske perfekt julklapp när jag tänker efter!

 

I samarbete med Lundby dockskåp, Micki Leksaker.

En reaktion på “Ett klassiskt Lundby dockskåp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *