Välkomna HEM igen!

Nu har jag provat på att blogga nästan 8 månader hos någon annan. Det var roligt och lärorikt, men nu längtade jag ”hem” igen! Så varmt välkomna tillbaka! Jag kommer göra en domänändring, men tills det är klart så hittar ni mig här, på min gamla blogg.

Ser så mycket fram emot 2016 ska ni veta. Mitt företag går in på år två och det ska bli sjukt kul att ta det vidare och fortsätta växa och göra roliga kreativa jobb! Snart ska jag berätta mer vad som är på gång. Men jag kommer starta mitt andra aktiebolag till årsskiftet och det känns bara så himla härligt: att jag har ett litet mini-kluster av företag som jobbar med spännande saker!

Sneakie

Och här hemma händer det också en hel del grejer. Fick ett sinnessjukt ryck igår och drog i gång massor av projekt samtidigt… Här ser ni en sneakie på ny väggfärgen i hallen!

Fin andra advent!

/ Frida

En reaktion på “Välkomna HEM igen!

  1. Christina

    Så härligt att äntligen kunna njuta av dina inspirerande bilder igen utan en massa störande menyer som ramlar ner och täcker bilderna. Va underbart!! Tack för att vi får komma hem igen
    Kram Christina

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *