Förvaring pojkrum

I fredags fick jag ett fullkomligt bryt på Augusts rum som var i sådan hemsk oordning med Lego ÖVERALLT! Jag har verkligen försökt halvhjärtat flera gånger att få till förvaringen och göra det bättre för honom där, men aldrig fullt ut. Så nu tömde jag hela rummet, tänkte om med planlösningen och köpta nya Stringhyllor.
IMG_4047

IMG_4041

Och nya lådor. De träfärgade från Lagerhaus och de gröna från House Doctor.

IMG_4043

 

IMG_4045

Och en fåtölj!

IMG_4042

IMG_4040

Han fick överta lillasyrrans skrivbord som är litet och smidigt och passade exakt in i storlek. Och en stor skön mjuk matta på golvet. Nu ska jag arrangera hans garderobs-nisch och sedan ska ni få se helheten!

Ha en riktigt fin start på veckan!

10 reaktion på “Förvaring pojkrum

 1. Christina

  Va kul att få inspiration på pojkrum! Tack! Man ser så mkt snyggt till tjejer och gulligt och coolt men meeeer av detta!!! Tycker det är så svårt att hitta. Nog för att man kan få inspiration av tjejrum oxå även om man ska inreda ett pojkrum men det är just helheten och stilen som jag brukar sakna. Mkt snyggt va duktig du är Frida. Grymt! Jag har oxå legoproblem överallt och det känns hopplöst ibland med en 4,5-åring som vill ha kvar de lite barnsligare grejerna samtidigt som han vill få in lite mer coola grejer. Tack igen! Jättekul!

  Svara
 2. Marie

  Så snyggt och smart förvaring! Du ger så många tips och jag fullkomligt älskar din inredning, just barnens rum med alla dessa saker är så svårt att få snyggt och praktiskt… Ser fram emot att se helhet i Augusts rum =). Var kommer mattan ifrån?

  Kram Marie

  Svara
 3. Lotta

  Tack för en härlig blogg! Var kommer den fina fåtöljen ifrån? Är det Ikea med ett nytt överdrag? /Lotta

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *