Julgran anno 2015 – Svenskt Tenn och Amerikansk kitch

Men hej!

Oj vad veckan sprang iväg! Men nu är det helg och vi har varit på Alice cheerleadinguppvisning. För mig är detta en helt ”ny” sport, visste inte ens att man kunde ägna sig åt det i Sverige… Men hon har nu tränat en termin och tycker så mycket om det och jag måste säga att jag blev oerhört positivt överraskad. Idag i Solnahallen var det ca 300 tjejer som uppträdde och jag har nog aldrig sett sådan GIRLPOWER! Fantastiskt mycket pepp till varandra, tjejer i alla åldrar som hejar och peppar och bara gör det så grymt.

Men det var ju inte det jag egentligen skulle visa, utan årets julgran.
julgran5

julgran4

Kan inte säga att den skiljer sig jättemycket från tidigare år. Vita matta kulor och guld från Svenskt Tenn. Men för att skruva till det hela lite har en del ”american-dream”-pynt tillkommit… Skridskoåkande pingviner, skidliftar och resväskor blandar sig nu med Georg Jensen-stjärnan och annat mer klassiskt… Känns uppiggade måste jag säga!

Julgran6

Julgran2

Den här är ny för i år. En sådan där typisk ”dragspels-dekoration” i mormor-style! Blev så oerhört glad när jag hittade dessa och köpte med mig flera olika motiv!

Julgran1

Och klapparna är på plats! Någon enstaka kvar att komplettera med, men annars är det färdigt på den fronten.

Julgran3

Nu måste jag dock hoppa in i duschen och sedan fixa till mig för att åka ner på stan och träffa tre väninnor för en drink och sedan middag på stan!

Fin lördagskväll!

/ frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *