Boktips

Hej!

Så var denna jul över och jag måste säga att det känns helt okej! Det var himla fina dagar, precis som vi ville ha det. Nu laddar jag för extremt jobbintensiva mellandagar fram till nyår. Men därefter: semester!

Har ett litet boktips till er! ”Ready for takeoff” av Sofi Fahrman. Den är lite det bästa av allt sånt jag älskar: resor, restauranger och mat. I boken ger hon riktigt bra tips på restauranger runt om i några av världens bästa städer: New York, Paris, Stockholm, LA m.fl. Jag har själv besökt ganska många av dessa restauranger och det är verkligen riktiga pärlor!

Fahrman2  Fahrman1 Fahrman3

Dessutom har hon samlat ett gäng sköna recept från favoritkrogarna – och ganska enkla men riktigt bra recept!

Fahrman4

Fin söndagskväll!

/ frida

2 reaktion på “Boktips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *