En orange liten ask

Vi är hemma igen och det känns faktiskt så himla skönt! Hemresan var lång och med mycket väntetid, så vi är verkligen trötta. Det här med jetlag när man reser över tidszoner alltså… Tänker alltid att det ska gå fin-fint och inte vara några större problem, men jag misstar mig varje gång. Det är ju så himla jobbigt. Nu är klockan snart 21 och jag har kämpat i tre timmar för att hålla mig vaken – nu blir det sängen! DSC00999

Och med mig hem, från Heathrow i London, har jag en orange liten ask från Hermés.

DSC00997

DSC00996

DSC00998

Och så kaffet då. Gud så gott det var! En riktigt bra latte i en av mina nya favoritmuggar! Lyckan denna morgon!

puss och godnatt!

En reaktion på “En orange liten ask

  1. Elisabeth

    Ja visst gör man , tror att det kommer gå så lätt att ställa om. Och att lite väntan på en flygplats på vägen inte skall vara något problem. Gissar på ett fint armband i asken. Har jag rätt?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *