På min handled

Armband0

Armband00

Nu kickar vi igång denna vecka – och även om jag inte känner mig alldeles pepp, så får jag lov att intala mig själv att februari kommer bli en fantastisk månad! Har en hel del kul inplanerat, såsom bröllop och hotell-weekend. Men nu ska jag även peppa igång 2016 för mitt företag också!

Armband1

Och på min handled, ett armband från Hermés i svart och rosé. Så enkelt men snyggt. Älskar kontrasten i en enkel grå tischa och ett exklusivt armband. Exakt så som jag gillar det.

Armband2

Armband3

Nu kör vi februari!

2 reaktion på “På min handled

  1. Therese

    Armbandet är ju helt fantastiskt! men t-shirten var ju även den helt perfekt 🙂 vad är det för märke? Letar ständigt efter bra t-shirts… Men så svårt att hitta tycker jag 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *