Gubi Randaccio Wall Mirror

Mirror1

Så blev det ny vecka och trots att jag är förkyld så känner jag våren i luften! Det är ljusare nu och jag anar lite mer pepp i mitt liv! Det finns ingen tid att vara hemma idag, massor av möten planerade så jag tar nässpray och biter ihop helt enkelt.

Gubi Randaccio Wall Mirror finns nu på min vägg. I köket och det blev så fantastiskt vackert. För matplatsen och hela utsikten speglar sig så fint. Ska ta lite fler bilder en annan dag. Men det är sannerligen en magisk spegel. Faktiskt ännu vackrare i verkligheten än på bild.

Fortsatt fin måndag!

5 reaktion på “Gubi Randaccio Wall Mirror

 1. Karin

  Men priset för spegeln hualigen nästan tiotusen höll på att svimma …. Det är ju ändå bara en vacker spegel

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Ja den är hutlöst dyr. Men för mig väl värd att spara till då jag tycker den är så magisk. Förhoppningsvis kommer jag ha den hela livet.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *