Min lilla hälsorevolution: del 1

Eight hours of sleep, eight hours of work, eight hours of fun, eight glasses of water—rinse and repeat.

Älskar tanken ovan och så himla himla enkelt. Jag är extremt noga med min sömn, nästan jämt. Försöker att få åtta timmars sömn, men brister på arbetstiden. Svårt att stanna på åtta timmar när man är egen företagare. Men numera försöker jag att bestämma vissa kvällar som jag inte tar fram datorn för jobb när barnen lagt sig.

Men så var det det här med vatten. Jag är usel på att dricka vatten, även om jag ju vet att det är det mest hälsosamma som finns. Dricker till måltiderna, men i stort sätt inte alls däremellan. Så varje morgon vaknar jag supertörstig. Eftersom jag är en junkie för vackra förpackningar så tänkte jag att det är värt att ge BKR-flaskan en chans.

DSC01208

Och det stämmer ju: man blir beroende av den. Den är så bubbligt fin och härlig att dricka ur!

DSC01205

DSC01207

Jag kunde inte nöja mig med en, så nu har jag en knalligt korralig hemma och en mintig lite mindre på jobbet. Del ett i min egna, lilla enkla hälsorevolution. Mer en annan dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *