I’m ready for spring!

För en gång skull är jag ute i god tid i min planering av vårgarderoben. Så här ser jag ut i vår – en blandning av nytt och gammalt!

DSC01215

Nya Stan Smith! Alldeles vita och krispiga väntar de på nysopade gator!

Väskan är min gamla trotjänare Mulberry Bayswater, vilket var min allra första fin-väska som jag sparade till länge. Den är nog ungerfär 10 år gammal och den har aldrig varit så snygg som nu! Det är ju det som är det fina, skinnet blir bara vackrare och vackrare med tiden.

DSC01225

Klassisk svart Busnell-jacka/kofta. Till det min ljusrosa lilla Mulberry-väska i den glassigaste rosa färgen.

DSC01224

DSC01222

DSC01227

Mina Acne Pistols. Som jag sparade till dessa under min föräldraledighet med August. Det sved i plånboken, men så här med facit i hand, är de mina billigaste stövlar någonsin. Per användning. De är inne på sin sjätte säsong och jag klackar om dem en gång om året och de är som nya. Bästa stövlarna någonsin.

DSC01228

DSC01229

Och så min nya Mulberry. Kite. Vansinnigt kär i den! Den passar perfekt som komplement till min övriga väsksamling.
DSC01223

Sjal från LV och lack från Essie. Båda har ett par år på nacken, men älskas fortfarande lika mycket.

Till detta blir det mycket slitna jeans och tischa, min favoritoutfit just nu. Och så solisar förstås. Har inte bestämt om jag kör vidare på mina Celine från förra året, som jag tyvärr misshandlat en del genom att ha på huvudet… Och så väntar jag faktiskt in en till jacka, en lite mer casual och inte så dressad jacka som Busnellen. Visar när jag får hem den!

Hur ser ni ut i vår?

Puss

3 reaktion på “I’m ready for spring!

  1. Eva

    Ja jag skall också vara tjusig i Busnel Victoria dock marinblå! 🙂 Annars skall jag försöka återanvända ur garderobens gömmor, lättare sagt än gjort när det kommer mkt fint i butikerna men men jag skall försöka med det iaf .<3

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *