Att driva eget

Onsdag

Det är onsdag och halvvägs mot helgen! Det händer så himla mycket på jobbet nu och jag känner mig extremt inspirerad! Vi har flera spännande pitchar ute och jag är så glad att jag får göra detta! Driva mitt egna bolag med flera fantastiska anställda och några frilansare – som alla är så grymma! Vi har inte bara världens roligaste jobb – vi är ju också skönaste gänget! Saknar dem alltid när det är helg och längtar till måndagen….

Är så glad och tacksam att jag vågade ta steget att säga upp mig den där dagen för drygt två år sedan. Ni vet hur man tänker innan: ”tänk om det inte funkar. Om jag inte får uppdrag. Om ingen tror på mig. Jag har ju en stor familj som måste försörjas osv….”
Men sedan en dag så är det bara alldeles rätt i tiden. Och man slänger sig rätt ut – och så flyger man! Och möjligheter som jag aldrig aldrig ens vågat tänka tanken på, dyker upp utmed vägen.

Och självklart finns det fördelar- och nackdelar med att vara sin egen – precis som det ju gör med det mesta i livet. Men känslan av att vara sin alldeles egna. Att min framgång eller motgång, om min plånbok är välfylld eller alldeles tom – allt detta är beroende av mig och min prestation. Det är en hisnande känsla och det pushar mig varje dag till att göra allt så bra jag bara kan – utifrån mina förutsättningar.

Puss!

4 reaktion på “Att driva eget

 1. Christina

  Härligt och grattis till att vara egen! 🙂
  En fråga.. vad har hänt med din insta? Sidan är nere. Undrar bara lite försiktigt då jag brukar kolla där tidigare för lite inspo.:)
  Tack för härlig inspiration och mysiga inlägg på bloggen!
  Kram Christina

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Hej Christina! Jag heter numera frida.thornberg där, så uppdatera gärna så hittar du mig!

   Svara
 2. Annette

  Önskade oxå att jag vågade förverkliga mina drömmar … men alla drömmar ska väl inte gå igenom ;). Jag undrar var din söta spegel kommer ifrån? Kramar

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *