Små askar

Jag ÄLSKAR små askar och boxar. Speciellt härligt är det när man reser, att ha sina saker väl förpackade i bra reseförpackningar. Jag tycker så mycket om känslan att ha tänkt till och tagit med mig exakt det jag behöver. Varken mer eller mindre. Och jag måste säga att jag själv blivit lite av ett packningsproffs sedan jag fick tre barn.

DSC01454

DSC01455

Men imorgon packar jag bara för mig själv! För imorgon åker jag till Paris med två tjejkompisar.

DSC01456

Och jag fick en så fin skinnask av min kusin när hon kom tillbaka från USA häromveckan. Den tänker jag är perfekt att packa ner helgens örhängen och andra smycken i!

DSC01453

DSC01452

I övrigt väntar en fullspäckad torsdag här med massor på to-do-listan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *