Mitt gäng

Team

Jag har nog vant mig vid det här laget, att jag faktiskt är 3-barnsmamma. Det har ju ändå gått drygt fem år med dessa tre, men ändå, ibland kommer det över mig. Så himla himla lyckligt att jag fick en stor familj, som jag så oerhört gärna önskade mig – men verkligen inte tog för givet.

Och det där att de alla kom så tätt, tre barn inom loppet av 3 år och 8 månader, det var ju så  superjobbigt under riktigt lång tid. Men nu alltså. Himmel så glad jag är att de är så nära i ålder och så tighta! Vilket team de är. Sally börjar skolan i höst och August börjar ettan, alltså bara en årskurs mellan dem. Och storasyrran börjar trean. Ingen av dem har någonsin varit speciellt mammig eller pappig, mer än under någon enstaka kort period. De är så mycket mer beroende av varandra som enhet, än att jag och Jeppe alltid finns i närheten. Och den grejen tycker jag är så himla soft.

Det tjatas himla mycket om en bebis nu. Framför allt är det Alice som ibland nästan gråter och bönar och ber om ett till småsyskon. Och visst skulle det vara härligt med ett barn till, men nej, även om det i hjärtat skulle kännas så mysigt, så är det fantastiskt att kunna njuta av lite större barn. Att börja kunna lämna dem hemma små stunder. Och i kombination med en nystartad reklambyrå så är det en inte alltför rimlig idé. Jag njuter istället av dessa tre och och livet med dem!

2 reaktion på “Mitt gäng

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *