Utmattad…

 

DSC01612

Vy från vår balkong. Det är så makalöst vackert just nu. Dofterna och solen och vattnet. Men detta är en annan dag, för ikväll är det riktigt ruggigt och regnet öser ner och det blåser över vattnet.

DSC01655

Denna helg har gått i ett… Känns som vi har vår alldeles egna Uber-service här hemma… Vi har kört kids fram och tillbaka över stan och ut till Bromma hela helgen och det har inte blivit särskilt mycket avkoppling faktiskt. Gissar att detta är livet några år framöver….

DSC01657

Men nu väntar jag bara på att Jesper och August ska komma hem från simskolan, vi ska äta en lugn och härlig söndagsmiddag tillsammans och försöka ladda lite inför veckan.

DSC01658

Vi fick några fantastiska viner direktlevererade från Sonoma /Napa Valley från min faster när hon kom till Sverige för ett par veckor sedan. Ikväll njuter vi av en av dem!

DSC01659

Här sitter jag! Läser om Laleh i DN Söndags intervju, sippar på detta supergoda vin och väntar på kycklinggrytan som puttrar på spisen. Laleh alltså, vilken fantastisk artist, låtskrivare och ENTREPRENÖR! Älskar henne. Jag får inspiration deluxe och vill bara göra ännu bättre ifrån mig i min lilla värld!

DSC01660

Önskar er en härlig söndagskväll!

4 reaktion på “Utmattad…

 1. Johanna

  Hej !
  Mysig kväll du ser ut att ha! Är lite nyfiken hur ni tänker kring alkohol och era barn. Jsg själv skulle aldrig dricka framför mina barn och är därför nyfiken hur ni resonerar och hur du tror dina barn påverkas av det i långa loppet?

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Hej! Det var en mysig kväll, verkligen! Jag resonerar som så att jag tänker inte helt anpassa mitt liv efter barnen. Jag kommer fortsätta umgås med vänner, tycka att min karriär är viktig, fortsätta resa, vara vuxen – och ja dricka vin till en god middag. Jag kan inte skydda mina barn från allt ont i världen. Förr eller senare kommer mina barn testa alkohol, själv var jag ”väldigt gammal”, närmare bestämt 20 år, ”trots” att mina föräldrar druckit en öl eller ett glas vin till maten genom min uppväxt. Så jag tror och hoppas att vi ska kunna ge barnen sunda värderingar – att låta dem se världen ur många perspektiv och sedan ha riktigt bra grundvärderingar för att själva välja ett lyckligt liv! Kram!

   Svara
 2. Johanna

  Ett tips när det gäller aktiviteter, lättare sagt än gjort, men ändå…. Jag ser hur alla i min omgivning stressar över barns aktiviteter och jag har själv aldrig velat hamna där Mina barn har 1 aktivitet var och vi försöker göra så mycket som möjligt tillsammans… Som tex så simmar vi hela familjen tillsammans en dag i veckan… Mina föräldrar lärde mig att simma, så jag tänker att varför kan jag inte lära mina barn.. Och det är hur mysigt som helst att simma ihop hela familjen! Kram

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Hej! Det låter som en mysig stund, att kunna simma tillsammans hela familjen en dag i veckan, verkligen. När jag skriver ”aktiviteter” så menar jag egentligen inte bara sportaktiviteter och liknande, utan allt som pågår i deras små liv. Det är kalas i mängder… Och det är ju superkul att de blir bjudna på många kalas och små partyn, lovar vi har minst 2-3 per helg nu under våren… Och då ska det lämnas och hämtas där, köpas presenter osv. Sedan är det vernissage i skolan, föräldramöten, utvecklingssamtal och så de vanliga aktiviteterna (just nu totalt fyra på tre barn så ingen kaos…) + tusen andra saker. Jag beklagar mig inte, jag älskar detta livet, men det är ack så slitsamt ibland. Men jag älskar ändå att känna att man lever! Kram!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *