Oh, hello Saturday!

 

DSC01698

Hej underbara lördag!

Så vansinnigt skönt med helg! Igår hämtade mamma kidsen och jag hade förberett och beställt matleverans till kl. 17. Att få mat hemkörd alltså. Så himmelens skönt, speciellt efter en helt galen vecka, så blir man ju nästan lite gråtig av glädje när sju stora matkassar med härliga råvaror levereras hem på fredagskvällen!

DSC01699

Idag vaknade jag efter att ha sovit så många timmar och sitter faktiskt fortfarande i pyjamasen. Men nu är det kanske dags att hoppa in i duschen och fräscha till sig lite, ska följa med Myran ner till stan för klippning. Hon pratar om att hon vill klippa kort… Vi får se hur det blir! Och ikväll väntar 40-årsfest med ett gäng härliga vänner. Farfar kommer hit och hänger med kidsen.
Ha en underbar lördag!

6 reaktion på “Oh, hello Saturday!

 1. Anita

  Hej Frida!
  Va fint du har, jag vill veta var förvarar ni skorna?Vi har precis flyttat från hus till lägenhet, och inreder den . Ha en trevlig helg

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Tack! Vi har en relativt stor walk-in-closet i precis anslutning till hallen där vi förvarar alla skor, ytterkläder, strykbräda, tvättkorgar osv. Verkligen toppen! Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *