Upploppet

Ja, nu är det verkligen sluttampen. Vi tar semester redan nästa vecka och det är liiite tidigt kan jag känna. Vi brukar jobba en vecka efter midsommar och då brukar det kännas som det lugnar ner sig. Men nu… herre gud, det är så himla mycket fortfarande och det känns absolut nästan omöjligt att vi ska resa till andra sidan jorden nu på måndag… Men, som egen företagare kommer jag absolut inte kunna checka ut helt och hållet då, men som jag sagt, det finns visst internet och uppkoppling i USA också, inte sant?

Packa1

Packa2

Idag skyndade jag mig från kontoret ill Myrans dagisavslutning. Tänk, efter 8 år på detta fantastiska dagis är vi nu klara med förskoletiden och i höst har vi 3 skolbarn! Stort, pyttelite vemodigt, men mest skönt!

Sedan hem och packa övernattningsväskan, mot tåget till Sörmland för att imorgon gå upp tidigt för möte. Nu är det dags att säga god natt!

Puss!

2 reaktion på “Upploppet

 1. Jenny

  Härligt med USA! Du som har bra koll på Stockholms restauranger kan du ge bra tips på en härlig restaurang att gå på nu i sommar? Gärna någon där det är ok att ta med barn. Trevlig sommar!

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Oj finns ju så många härliga, här kommer ett litet axplock: Strandvägen 1, Milles, Berns Bistro & Bar, Lydmar, Nosh and Chow, HIllenberg, Riche. Kram!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *