Sommarlov!

Ooops, ser att inlägget jag gjorde i fredags inte gick iväg!

Wkd1

I fredags firade vi alla fall sommarlovet! För nu är kidsen lediga i många långa veckor och det är de verkligen så värda! Även Jesper har tagit semester och jag har sagt hej då till kontoret, även om jag kommer jobba en hel del i mitt ”mobila kontor”. Wkd2

Som varje sommarlov sedan Alice började skolan så får mitt lilla gäng ett traditionsenligt bok- och pysselpaket. Tänker att det måste vara bästa presenten att få. En hel hög med olästa böcker och pysselböcker. Inte sant?

Nu är det söndag och vi har ägnat helgen åt förberedelser inför vår resa. Imorgon åker vi till soliga Californien och vi har tvättat och packat och planerat med hantverkare som ska passa på att måla vårt golv när vi är borta, Och tusen saker till.

Just nu sitter jag på Starbucks i Mood efter att ha varit och trådat brynen. Ska skicka några jobbmail och lösa lite praktiska saker innan jag far hem för sista packningen och middag med kusiner och familjen.

Vi ses i Californien nästa gång!

 

2 reaktion på “Sommarlov!

 1. Charlotte

  Hej!
  Hoppas det är ok med en kommentar även om inlägget är gammalt. 😉

  Jag gillar verkligen din idé med ett paket böcker inför sommarlovet.
  Mina barn är ännu små, 2 och 4 år, men jag ska lägga detta på minnet och helt enkelt sno din idé.
  En bra start på sommaren, för det kommer väl fler…

  Du har en trevlig blogg, jag gillar att smyga in och titta på, och verkar ha en härlig inställning till livet.
  Tack! 🙂

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Tack Charlotte! Vad glad jag blir! JA, men visst är det en härlig grej! Ha en fin helg!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *