Tack Californien!

Sista kvällen i Californien och vi är tillbaka i Los Angeles efter 3 dagar längst söderut, i La Jolla utanför San Diego. Det har varit tre helt magiska veckor. Denna resa är så väldigt speciell för mig, för jag har själv spenderat många somrar i Californien under min uppväxt. Så det har känts  extra härligt att få ta med min man och mina barn och visa dem en del av detta. Och de älskade det så himla mycket. Förstås. Vem älskar inte detta?

Jolla0

Jolla1

Jolla3

Jolla4

JOlla5  Jolla8

Jolla9

Jolla10

Jolla11

JOlla7

Och som alltid när jag reser fylls jag med inspiration. Inspiration för mitt liv, vår familj, mitt jobb och mitt företag, min hälsa, konsten och tusen saker till. Men nu är jag nog redo att åka hem och fortsätta sommaren i Sverige.

Ses snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *