Shake it och kost

Shake

Tänker ni mycket på kosten? Jag tänker ganska lite egentligen, men jag äter nog relativt nyttigt ändå. Av mig själv älskar jag grönsaker och sallader (men de MÅSTE ha en riktigt god dressing till, annars kan det vara…). Jag tycker allra bäst om en stor sallad men härligt innehåll och eventuellt en kycklingfilé eller lax eller något till detta. Och fetaost förstås. Finns få saker jag älskar så mycket som en riktigt bra fetaost.

En sak som jag tänker mycket på är att maten ska vara så ren som möjligt. Jag får lite panik över alla tillsatser och sånt som är i så många olika former och i allting nästan. Jag kan inte göra allt fulländad, men så långt jag kan försöker jag välja rena och o-processad mat.

Jag har börjat göra en shake till frukost eller mellis. Så god och endast rena råvaror i!

Blanda mängd efter önskemål.

 • Ekologisk mandelmjölk
 • Banan
 • Mandelsmör eller rent jordnötssmör.
 • Kakao eller kakaopulver
 • Krossad is

Blanda i mixern och häll i ett glas fyllt med is!

2 reaktion på “Shake it och kost

 1. Annika

  Hej!
  Ger du det till barnen också och gillar de det i så fall? Själv är jag nötallergisk så det är tyvärr inget för mig. Men kan tänka mig att bjuda mina barn på det. De är 8 och 9 år och kan särskilt den 9-åriga sonen kan vara lite skeptisk mot ny mat.

  Vänlig hälsning
  Annika

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Ja de får också, äldsta gillar verkligen, de andra tycker väl att det är okej, men inte mer än så. Tänker att man måste vänja sig lite med smakerna i början kanske… Kram!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *