Jobb & semester – i ett

Kontor0

En hälsning från dagens kontor! Som jag skrivit tidigare så kombinerar jag semester och jobb denna sommar. Jag är borta från kontoret hela 6 veckor, vilket är alldeles för lång tid om man driver eget. Därför kombinerar jag jobb och ledighet hela sommaren och jobbar i genomsnitt ca 3 timmar varje dag istället. Därifrån jag befinner mig. Och det funkar alldeles utmärkt! Detta var en oerhört viktig del i mitt beslut att säga upp mig och starta eget den där dagen för 2,5 år sedan. Att kunna ta längre sommarlov med kidsen. Att bestämma själv.

Kontor1

Så idag jobbar jag lite härifrån på bryggan. Och tar lite pauser då och då och lagar lunch till barnen, lyssnar på pod, dricker kaffe och bläddrar i magasin. Det är förvånansvärt enkelt faktiskt. Barnen är relativt stora nu och sköter sig ganska bra själva. De pysslar med sitt. Gungar, badar, hittar på nya lekar, spelar Uno och spelar in filmer.

Kontor2

Kontor4

Kontor6

Och ritar i pysselböcker bredvid mig. Himla fina små stunder har vi!

Hoppas ni njuter alldeles tokmycket av sommaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *