Work hard, dream big!

Work0

Jag får en hel del mail från speciellt unga tjejer, som frågar om karriärstips och råd om man vill jobba med sånt som jag gör. Det finns inga universalråd, förutom detta: var beredd att jobba hårt. Stenhårt. Från allra första sommarjobbet, vidare genom extrajobb och studier. Och sedan när du får ditt allra första ”riktiga jobb”. Det finns inget som heter ”detta är ett tillfälligt jobb, jag gör det jag absolut måste, men inte mer än så, jag vill ju ändå inte arbeta med detta resten av mitt liv”. Ge precis alltid 110%. Annars kan det liksom vara.

Work1

Med detta menar jag inte att man ska jobba dygnet runt och inte ha ett privatliv. Men ibland måste man prioritera bort vissa saker för att nära sin dröm. Och det finns inga studier eller nätverk eller annat som kan överväga ett hårt arbete. Och ett ihärdigt sådant.

Work3

Om nån skulle fråga vilka mina topp-3-skills för mitt arbetsliv varit så är det:

  • Jag är en jävel på att få saker och ting gjorda.
  • Jag har, om jag får säga det själv – och det får jag ju, varit en grymt bra anställd under alla år jag varit det. Jag har förvaltat mitt arbete som att det vore mitt egna företag. Ibland finns känslan där att man kanske inte blir sedd för det man gör, eller får betalt för det man presterar. Men det spelar ingen roll. Så länge man väljer att stanna på ett jobb, är man extremt lojal. Jag har alltid gjort precis allt jag kan, i med- och motgång. Det måste man göra – tills man väljer att göra något annat.
  • Jag är ett projektledarproffs.

Work4

Work2

Nu rundar jag av arbetsveckan inom någon timme och sedan tar jag helg! Och fortsätter nära mina drömmar och hur jag ska nå dem!

Frågor? Fråga, så svarar jag!

Puss och trevlig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *