Dags för jobbhösten 2016

Jaha, nu har sex fantastiska veckor gått mot sitt slut. Där jag förenat jobb med semesterliv och enormt mycket tid med mina älskade tre. Det var verkligen välbehövligt att ha så mycket tid tillsammans. På en superspännande resa i USA, här hemma på bryggan på ön, på landet, på utflykter och bara skrotandes här hemma på vinden.

Mac1

Nu fortsätter sommarlovet för kidsen ytterligare ett par veckor, men imorgon är det jag som kilar iväg till kontoret.

Mac2

Men jag ska allt bli bättre på att jobba ännu mer hemifrån under hösten. Jag får ju så vansinnigt mycket gjort då. Och för att slippa släpa med min bärbara MacBook fram och tillbaka varje dag så har jag nu köpt mig en I-Mac.

Mac3

Den som är lika Apple-förtjust som jag vet ju känslan när man öppnar en alldeles ny Apple-produkt… Förpackningarna och känslan av att det är alldeles nytt och oanvänt och bara såååå snyggt! Lite larvigt, ja visst, men jag kan inte hjälpa det…

Mac4

Med perfekta utsikt över sjön och sommarlivet så ska nog augusti bli rätt härligt också, även om det kommer betyda himla mycket jobb!

Fortsätt njut av er semester om ni fortfarande är lediga! Och följ mig gärna på instagram @frida.thornberg

3 reaktion på “Dags för jobbhösten 2016

  1. Jenny

    Hej! Första jobb-dagen för mig också idag. Är också Apple-fräls och du kommer bli toppennöjd med din nya iMac. Jobbar liksom du hemma och på egna kontoret med samma utrustning.

    Förresten samarbetar du med frilansare/grafiska formgivare? Bor inte i Stockholm men brukar inte hindra i dagens digitala värld 🙂 Ha en fin dag!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *