Min morgon

DSC02321

Jag somnade lite låg igår. Av olika anledningar. Ni vet, så som livet är, lite upp och lite ner. Idag vaknade jag och var kanske inte på topp, men tänkte att det är onsdag, jag och alla runtom mig är friska. Allt annat löser sig, det måste det ju. Så jag gjorde kaffe och turkisk yoghurt med färska hallon. Satte på Nyhetsmorgon och påbörjade min lista.

DSC02322

Min lista över 100 mål att nå. Såg den här, hos Blondinbella, och gillar verkligen tanken. Att skriva ner 100 mål man vill nå i livet. Att ta så många för att man ska lämna sin trygghetszon och tänka stort. Jag kanske visar er när den är klar.

DSC02323

Nu är det dags att påbörja dagens jobb. Längtar lite efter familjen också. Men så glad för att de har härligt sommarlov i Blekinge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *