And it’s Friday again

Trots egen vecka i stan så känner jag mig så trött. Första riktiga arbetsveckan och det känns. Men desto härligare med fredag ju, när det faktiskt inte är lördag-hela-veckan!

Fredag

Jag är inne i en period där jag ska ta en himla massa beslut gällande mitt företag. Hur vi ska bygga business och med detta kommer en himla många beslut och tankar. Ena dagen är jag fullkomligt fylld av inspiration och idéer för att nästa dag känna mig tom… Alla som jobbar med kreativa saker vet nog vad jag menar.

Igår kväll kunde jag inte riktigt gå och lägga mig, fastnade helt i business-poddar med inspirerande företagare. Så just nu vill jag komma åt allt som har med inspirerande businesstänk att göra. Har ni tips på poddar att lyssna på, böcker att läsa, bloggar att följa och nätverk att vara med i – så hit me!

Happy Friday!

2 reaktion på “And it’s Friday again

  1. Milla

    Vad spännande! Du kanske känner till podden Drivet ? Min dotter lyssnar massor på den, hon bor ju i USA och tror podden drivs av tjejer som bor där men det finns intervjuer med många kreativa personer. Borde lyssna jag med….
    kram Milla

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *