Food Pharmacy

Jag trillade över en bok igår. Först och främst för den var så formsäker med en sjukt snygg formgivning. Mycket viktigt för mig.

Food0 Food1

Sedan insåg jag hur spännande hela ämnet var. Att det du stoppar i dig påverkar hur du mår är ju inte direkt något nytt. Men att 80% av kroppens immunförsvar sitter i grovtarmen och därmed direkt påverkas av maten du äter gör mig intresserad. Hur mycket man själv faktiskt kan påverka.

Food2

Och bakom boken finns två spännande kvinnliga entreprenörer. Och just nu är jag ju som bekant helt insnöad på kvinnligt entreprenörskap. Här har vi två kvinnor som skriver om bakterier i tarmen med en humor. Med ett språk som är vasst och fantastiskt. Också mycket viktigt. Köp boken och läs deras blogg HÄR!

2 reaktion på “Food Pharmacy

  1. Milla

    Alltså Frida!, tack för detta tips! Jag blev eld och lågor över denna Food Pharmacy-blogg! Vilken härlig humor (tex ämnet lära sina barn äta broccoli) och så fantastiska recept, som jag bara hunnit nosa på. Så viktigt ämne det här med tarmfloran och hälsan inifrån- jag är ganska insatt i det då min son hade svårartad IBS i flera år (men nu mår bra och är väldigt kostmedveten) och själv har jag ju haft bröstcancer, och ja hälsan är verkligen i högsta prio. Då gillar man recept och debatt, men utan pekpinnar. Kram!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *