I’m a Ragdoll

När jag var i Los Angeles i somras blev jag stormförtjust i RAGDOLL LA. Det är faktiskt ett svenskt märke, eller ja, den grymma businesskvinnan bakom märket heter Lisa Larsson och är svensk. Jag hade hört talas om märket tidigare, men det var där på 3rd Street i West Hollywood som jag insåg vilket perfekt Frida-märke det är!
Raggdoll1

Precis så där lite slitet, nästan lite vintagekänsla och lagom rockigt och riktigt bra material. Klickade hem två grymma tröjor häromdagen och igår kom det ett paket med FedEx, levererat till mitt kontor, direkt från L.A!

Ragdoll2

Detta är absolut min nya crush! Hur bra med nätshopping!

2 reaktion på “I’m a Ragdoll

  1. Emilie

    Hej! Någonstans här på bloggen har jag sett så fina askar som dina barn fått med sina namn på. Klurar på en sådan till en dopgåva. Men jag minns ej namnet på butiken vart du hade handlat dem. Var det bookbinders?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *