Höstfavoriter

1

Hello! Idag är det alldeles höstigt i Stockholm. Jag har ett kundmöte, men förutom det jobbar jag hemma. Det blåser som storm från vattnet och det är så skönt att sitta inne på mitt lilla hemmakontor och jobba med bra musik och sköna kläder. Idag har jag min supermysiga Acne-tröja och den kommer garanterat bli en höstfavorit!

2

En annan favorit är denna nya parfym, White Forest, från Björk & Berries. Jag fick den av en vän häromdagen och älskar den!!

DSC02373

Hoppas er onsdag är fin! Ikväll kommer äntligen min minsting hem efter tre dagar i Sörmland hos morfar och Lena. Så mycket kul de haft! Imorgon är en himla stor dag – hon börjar skolan! Och alla mina tre barn är skolungar. Så snabbt allt gick!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *