Drömmig fredag

Fredagsjobb

Härliga underbara fredag! Äntligen! Vi har alla varit så trötta på morgnarna denna vecka, så nu längtar vi efter en relativt oplanerad helg. Jag och kidsen. Jesper är i Frankrike med några vänner över helgen. Men jag ser fram emot att hänga med världens bästa lilla trio i ett lagom höstigt Stockholm.

Fredagsjobb2

Men nu ska jag först hugga i här vid mitt hemmakontor. Jag väntar på leverans från Mathem med massa god mat inför helgen. Måste ju ändå vara bästa grejen, att beställa påsar fullproppade med mat för leverans på fredagen? Kan inte bli annat än en grymt härlig helg!

Fin fredag!

En reaktion på “Drömmig fredag

  1. Sandra

    Håller med. Så himla trötta föregående vecka. Är nog årstidsomställning som spökar;) nu snart fredag igen. Mathem är grymt. Har haft det i tre års tid nu och tycker att det är grymt. Skönt när man bor inne i stan och det känns halvmeckigt att ta bilen ut ur stan för att storhandla. Fick leverans just idag med. Känns nu skönt inför helgen 😉
    Ha en härlig helg!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *