En weekend i norra Italien

Hej!

En vecka sedan jag kom hem från min tjej-weekend i Italien, och nu hinner jag äntligen visa lite bilder! Vi är ett gäng tjejer som lärde känna varandra när August var bebis. Vi fann varandra direkt och sedan dess har vi åkt på en weekendresa varje höst, så detta blev vår sjätte resa tillsammans. Så makalöst glad för dessa kvinnor!

Helt utan någon direkt ordning bjuder jag här på ett gäng bilder från tre dagar i Italien. Maten, vinet, samtalen, språket och sällskapet. Så mycket som jag älskar allt detta!

ita0

ita1 ita2 ita3

ita4

ita5

ita6

Detta kräver dock en liten text. För detta är vad jag vill äta hela tiden, varje dag, resten av mitt liv. Och som jag alltid väljer i Italien, för det är inte lika gott någon annanstans. Riktigt rinnande burrata, solmogna pärltomater och hemmagjord pesto. Och ett glas rött. Inget annat behövs i livet alltså!

ita7

ita8 ita9 ita10

Avslutar med dessa ladies. Pensionärs-målet över denna bild!

Puss och ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *