Full fart mot helgen!

God morgon!

Så så trött idag. Satt och jobbade sent igår och kom in i ett skrivflow, så stängde nog inte ner datorn förrän 00.45. Och därefter har jag sovit som en kratta… Så fredagen är välkommen minst sagt! morning1

f1

En enkel hortiensia i en alldeles hallonröd färg fick följa med hem från min lokala lilla blomsterbutik igår.

morning2

Idag börjar jag med frukost med två väninnor och därefter möten och en lång to-do-list på kontoret innan jag hämtar kidsen för en fredagskväll med sköna kläder och godsaker! Längtan!

Ha en fin fredag!

5 reaktion på “Full fart mot helgen!

 1. Emilie

  Hej igen från mamman som skulle ha Stockholmsweekend med dottern. Nu undrar jag om du kan tipsa om en restaurang eller två som fungerar för två sprudlande kvinnor o tre barn i åldrar 7, 5, 5, på en lördagkväll. (bästa väninnan blev också sugen på så hon kommer upp sista natten med sitt crew).

  Svara
  1. frida Inläggsförfattare

   Kul! Vilket hotell blev det? Hm, gissar att ni kommer äta relativt tidigt med två 5-åringar, så då tänker jag att nästan vilken restaurang som helst funkar, innan det blir lite ”senare och stökigare”. Vi går ofta till Niklas på Regergingsgatan 66, med våra kids. Annars är mina favoritrestauranger: Hillenberg, Nosh and Chow, Milles, Strandvägen 1, Berns Asiatiska, Riche, Nybrogatan 38!

   Svara
   1. Emilie

    Tack för tipsen! Alla menyer har ju verkligen nisch o jag gillade alla Blev lite nya hotellplaner nu när vi blev fler. Så vi slutade på ett Scandichotell denna gång.

    Svara
 2. Charlotta

  Jättefin blogg du har Frida med så inspirerande bilder! 🙂 Och jag blev så förälskade i dina kaffekoppar med silver handtag! Vart har du köpt dom? 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *